Florian Myjer (1992) studeerde in de zomer van 2017 af aan de performance-opleiding van de Toneelacademie Maastricht met Bloomsburydie hij samen met Kim Karssen maakte. Daarvoor studeerde hij Cultuurwetenschappen aan de universiteiten van Amsterdam en Sussex.

Tijdens zijn opleiding aan de Toneelacademie maakte hij o.a. de intieme solo Een hertje, beschadigd en het duet Odetta: Noblesse Oblige (met Marieke de Zwaan) en werkte hij bij De Warme Winkel mee aan De meest zwaarmoedige voorstelling ooit (waarvan het hele publiek moet huilen) en The Dreaming. Na zijn afstuderen speelde hij bij Toneelgroep Oostpool in Allemaal Mensen (2018) en Small Town Boy (2019) en maakte hij samen met De Warme Winkel Gesualdo (Holland Festival 2018) en Een oprechte ode aan de Ironie.

Ook maakte hij in samenwerking met Frascati Producties en/of De Warme Winkel de voorstellingen Yves Saint Laurent, Oliver, Regina Rex (nominatie BNG Theaterprijs 2018) en met Kim Karssen naast Bloomsbury nog Mephisto Park en een succesvolle bewerking van Oorlog en Vrede (nominatie BNG Theaterprijs 2021). Florian Myjer is op 1 januari 2021 toegetreden tot de artistieke kern van De Warme Winkel.