fbpx

De Warme Winkel

De Warme Winkel is een theatercollectief dat met een anti-autoritaire instelling voorstellingen maakt voor pluche en houten stoelen, vanuit elitair oogpunt anarchistisch en vice versa, vestingloos gevestigd in Amsterdam, spelend van Lissabon tot Doetinchem.

We zijn een theatergroep met een liefde voor geschiedenis en een grote fascinatie voor de eigen onoverzichtelijke en veelvormige tijd. Onze voorstellingen zijn een energetische potpourri, waarin we spelen met stijlen, vormen, clichés, iconen en verwachtingen. Ongepolijst, maar met liefde voor precisie, is het maakproces een zoektocht naar het onderwerp. Zo proberen we, in zware strijd met het onderwerp, de essentie en schoonheid ervan over het voetlicht te brengen.

Per jaar maken we zo’n drie nieuwe voorstellingen die we spelen in grote schouwburgen en kleine vestzaktheaters, maar ook op locatie, in binnen- én buitenland.

De Warme Winkel is op zoek naar een

Marketeer (0,6 – 0,8 fte)

De marketeer werkt samen met de creatieven aan volle zalen. Dat doe je door zowel online als offline strategieën te ontwikkelen en uit te voeren die niet alleen onze bestaande bezoekers verleiden om nogmaals te komen, maar ook nieuw publiek interesseren voor het werk van De Warme Winkel. Het is mogelijk je verder te ontwikkelen met behulp van scholing en coaching.

Tijdens het ontwikkelen van campagnes werk je nauw samen met onze vaste vormgever en de artistieke kern. Samen met de zakelijk directeur werk je aan het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie. Je onderhoudt het contact met onze speelplekken, pers en andere geïnteresseerden en maakt ze enthousiast voor onze voorstellingen. Je werkt zelfstandig, weet makkelijk te schakelen tussen strategisch brainstormen en praktisch uitvoeren en beheert daarbij je eigen (deel)budget.

Je belangrijkste taken zijn:

Wat vragen wij?

Competenties:

Wat bieden wij?

Meer informatie via rutger@dewarmewinkel.nl of 0642989916

Sollicitaties graag e-mailen naar vacature@dewarmewinkel.nl