Vacature Office Manager

voor 2 dagen per week

Wie zijn wij?

De Warme Winkel maakt nationaal en internationaal furore met geestige, brutale en intelligente voorstellingen over de meest uiteenlopende thema’s. Zo plagieerden we integraal Café Müller van Pina Bausch in De Warme Winkel speelt De Warme Winkel, zetten we het (seksuele) identiteitsdebat op scherp in Lady Chatterley’s Lover & Brideshead Revisited, verpulverden bezoekersrecords in het Amsterdamse Bostheater met De Drie Musketiers, deelden we in Een oprechte ode aan de Ironie het podium met vier reality-tv-sterren, werd De bus naar Dachau geselecteerd als een van de beste voorstellingen van het seizoen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en touren we nu langs uitverkochte zalen met onze aanklacht over de woningmarkt Myrte Siebinga zoekt een kamer. Vanaf onze thuisbasis Amsterdam veroveren we Nederland en België en binnenkort ook de rest van de wereld.

In mei 2022 openden we samen met BOG. theaterbroedplaats De Sloot. Een werkplaats voor theatermakers, een volwaardige vlakke vloer theaterzaal en een kleinere zaal, zes grote repetitieruimtes, meerdere werkateliers en café/restaurant De Sering.

Wat wordt er van je verwacht?

Als office manager ben je de steun en toeverlaat van het kantoor van De Warme Winkel. Je hebt een aantal vaste (administratieve) taken zoals het maken van afspraken, het opstellen van facturen, het bijhouden en bestellen van kantoorsupplies, bijhouden van contactgegevens en versturen van première-uitnodigingen. Daarnaast ondersteun je de productie van de voorstellingen onder andere door het boeken van hotels, het regelen van transport en het maken van een tourboek.

Wil je ervaring opdoen met productiewerk? Of juist meer leren over de zakelijke kant van het maken van theater? Jouw ambitie en interesse bepalen mede op welke taken het accent ligt en hoeveel verantwoordelijkheid je krijgt.

Sta je aan het begin van een glorieuze carrière in de podiumkunsten en wil je aan de slag op een plek waar je veel kunt leren en nog meer mensen leert kennen? Twijfel niet en solliciteer! 

Wat bieden wij? 

  • Een inspirerende werkplek bij het spraakmakendste theatergezelschap van Nederland. 
  • Salaris volgens de CAO Toneel & Dans schaal IV met doorgroeimogelijkheden naar schaal V, afhankelijk van ervaring & ontwikkeling (minimaal €2.558 en maximaal € 3.295 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). 
  • Een parttime aanstelling van twee dagen in de week (0,4fte)
  • 39 vrije dagen (27 vakantiedagen én 12 ATV dagen) bij fulltime dienstverband.
  • Opleidingsmogelijkheden en loopbaanbegeleiding. 
  • Een kantoor in theaterbroedplaats De Sloot, met een indrukwekkend palet van theatermakers als collega’s én cafe/restaurant De Sering, met elke dag warme lunch voor weinig. 

Solliciteren? 

Stuur je motivatie en CV voor 10 april a.s. naar vacature@dewarmewinkel.nl

Uiterlijk 15 april laten we je weten of we je willen uitnodigen voor een gesprek. De gesprekken worden in de twee weken daarna gepland en we willen de procedure voor 1 mei afronden. Meer informatie of vragen? Neem contact op met Rutger Gernandt (zakelijk directeur) via rutger@dewarmewinkel.nl.

Vacature downloaden? Klik hier