Een oprechte ode aan de Ironie

De Warme Winkel trekt zich terug op een verleidelijk mooi eiland met grote cultuurhistorische waarde. Hier ontmoeten ze de reality tv-sterren Lesley Versprille, Shirley Cramer, Bella en Earl Daniël en gaan ze de uitdaging aan: blijft ironie hun sterkste wapen of slaan dates met real people gaten in hun overtuiging?

Ironie wordt door menigeen bij het vuil gezet. Ironie sluit buiten en dat mag niet meer in deze inclusieve tijden. Daarbij wordt het bestempeld als artistiek zwaktebod (want dan heb je niks te zeggen), hangen jonge kunstenaars new sincerity aan (je moet menen wat je zegt) en degradeert de politiek het tot middel om discriminatie te billijken (homo’s!). Maar wordt het kind niet met het badwater weggegooid? Want op de juiste wijze gehanteerd is ironie het glijmiddel van elk gesprek en ‘begint een leven dat waardig is menselijk genoemd te worden met de ironie’ (Kierkegaard).

Aan De Warme Winkel de taak om de ironie in haar volle glorie te herstellen.

Een theatrale rehabilitatie; groots, geil en gevaarlijk…

De Warme Winkel maakt al jaren furore met theater op het scherpst van het artistieke en maatschappelijke sneetje. Deze herfst nog harder dan ooit met de nieuwe monsterproductie: Een oprechte ode aan de Ironie. We overbruggen elke denkbare kloof met dit sensuele spektakel. Hier kan je iedereen gêneloos mee naar toe nemen (+/-15+).

Agenda

Datum Voorstelling Locatie Kaarten

Credits