Vacature Office manager

We zoeken een office manager voor 2 dagen in de week

De Warme Winkel maakt nationaal en internationaal furore met geestige, brutale en intelligente voorstellingen over de meest uiteenlopende thema’s. Zo plagieerden we integraal Café Müller van Pina Bausch in De Warme Winkel speelt De Warme Winkel, markeerden we een keerpunt voor het klimaat in Vincent Rietveld gaat voor de Louis d’Or, zetten we het (seksuele) identiteitsdebat op scherp in Lady Chatterley’s Lover, verpulverden we bezoekersrecords in het Amsterdamse Bostheater met De Drie Musketiers, deelden we in de voorstelling Een oprechte ode aan de Ironie het podium met vier reality-tv-sterren,  en werd De bus naar Dachau geselecteerd voor het prestigieuze Theatertreffen in Berlijn. We spelen zowel op locatie als in theaters en zijn een van de weinige gezelschappen die zowel de kleine als de grote zaal bespelen en ook België aandoen.

In mei 2022 openden we samen met BOG. theaterbroedplaats De Sloot. Een werkplaats voor theatermakers, een volwaardige vlakke vloer theaterzaal en een kleinere zaal, zes grote repetitieruimtes, meerdere werkateliers en café/restaurant De Sering waar we zelf ook werken en repeteren.

Wat wordt er van je verwacht?

Als office manager ben je de steun en toeverlaat van het kantoor van De Warme Winkel. Je hebt een aantal vaste (administratieve) taken zoals het maken van afspraken, het opstellen van facturen, het bijhouden en bestellen van kantoorsupplies, bijhouden van contactgegevens en versturen van premièreuitnodigingen. Daarnaast ondersteun je de productie van de voorstellingen onder andere door het boeken van hotels, het regelen van transport en het maken van een tourboek.

Wil je ervaring opdoen met productiewerk? Of juist meer leren over de zakelijke kant van het maken van theater? Jouw ambitie en interesse bepalen mede op welke taken het accent ligt en hoeveel verantwoordelijkheid je krijgt.

Sta je aan het begin van een glorieuze carrière in de podiumkunsten en wil je aan de slag op een plek waar je veel kunt leren en nog meer mensen leert kennen? Twijfel niet en solliciteer!

Wat bieden wij? 

  • Een inspirerende werkplek bij het spraakmakendste theatergezelschap van Nederland. 
  • Salaris volgens de CAO Toneel & Dans schaal IV met doorgroeimogelijkheden naar schaal V, afhankelijk van ervaring & ontwikkeling (minimaal €2.293 en maximaal € 2.995 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). 
  • 39 vrije dagen (27 vakantiedagen én 12 ATV dagen) bij fulltime dienstverband.
  • Opleidingsmogelijkheden en loopbaanbegeleiding. 
  • Een kantoor in theaterbroedplaats De Sloot, met een indrukwekkend palet van theatermakers als collega’s én cafe/restaurant De Sering, met elke dag warme lunch voor weinig. 

Door de onregelmatige werktijden die bij het werk horen is het belangrijk dat je in (of vlakbij) Amsterdam woont. 

Solliciteren?

Stuur je motivatie en CV voor 27 juni a.s. naar vacature@dewarmewinkel.nl
Voor 1 juli laten we je weten of we je willen uitnodigen voor een gesprek. Vanwege de zomervakanties zullen de gesprekken gepland worden vanaf eind juli.

Meer informatie of vragen? Neem contact op met Rutger Gernandt (zakelijk directeur) via rutger@dewarmewinkel.nl.